lördag 31 januari 2015

Bästa trion ❤️

Obeskrivlig kärlek, det absolut bästa som finns är dessa härliga ungar och deras pappa. Lycklig som har en sån underbar familj som ger mig så många härliga skratt, så mycket kärlek och enorm lycka ❤️ 


fredag 30 januari 2015

Hembakat är alltid godast!

Igår frågade Oliver om jag kunde baka dem där goda kakorna som vi bakade förra veckan. Kakorna frågade jag fundersamt? Försökte fundera vad det var för kakor han menade, kanske var det syltkakor han syftade på så jag frågade. Nej mamma, jag menar kakorna med hål på svarade Oliver. Hål på svarade jag. Ja mamma, kakorna som är prickiga och runda. Menar du tekakor frågar jag? Jaja mamma, snälla kan vi inte baka det? Älskade lilla unge, han ville att mamma skulle baka tekakor ❤️ Hembakat bröd är helt klart bäst, uppskattat av både stora och små! 



torsdag 29 januari 2015

Vabbar

Då var det dags för vabb igen, tre sjuka barn :( Som tur är verkar alla lite piggare idag så vi passar på att leka på övervåningen medan vi får städat därnere. Batman räddar dem små prinsessorna!







måndag 26 januari 2015

Hej mitt vinterland!

I lördags kom äntligen snön till Låkeberget och vi kunde njuta av härliga timmar utomhus. Oliver älskar verkligen snö och åka pulka är också en hit. Nu har dock snön blivit blask och is, så är det när man bör på västkusten. Vi är i alla fall glada att vi fick några timmar i den vita snön!





lördag 24 januari 2015

Fredagsfika

Äntligen fredag och fredagsfika, absolut bästa dagen på hela veckan. Dagen då vi sällan planerar något utan bara myser tillsammans. Och vi fick väldigt mysigt besök, och barnen blev såklart överlycklig!






Lycka och kärlek ❤️

Tjejerna börjar bli mer och mer intresserad av varandra, kramas, busar, jagar och leker så himla bra ihop. Det är helt underbart att se, massa kärlek och lycka ❤️


måndag 19 januari 2015

Nytt nytt nytt!!!

Älskar mitt nya vita, runda bord i köket :) Helt plötsligt så har vi ett väldigt stort kök, underbart!!! 




lördag 17 januari 2015

Mysfredag!

Vi började morgonen med att inviga vårt nya matbord i vardagsrummet med mysig frukost. Jag råkade sälja matbordet i köket lite väl snabbt så att det var ett perfekt tillfälle att använda det nya vi har i vardagsrummet, måste bara säga att I love Blocket!!! Jag la ut bordet på blocket igår morse och efter en timme var det sålt. Nu blir det inköp av nytt bord i helgen, love it! Sedan har jag och barnen myst hemma och även varit iväg på lite äventyr. Vi hann såklart med lite bak också. Värdefulla och underbara fredagar med mina barn, det får jag aldrig nog av!!






onsdag 14 januari 2015

Nya matbordet på plats!

Så äntligen fick jag mitt älskade matbord i vardagsrummet, och jag blev sååååå nöjd. Det blev så mysigt och hemtrevligt i vardagsrummet. Oj vad många mysiga och trevliga middagar vi kommer ha där kommande år ❤️ Psst älskar även min nya vas!!!






tisdag 13 januari 2015

Vobbar!

Då var det dags för årets första vab, sjuka tjjejer med feber och konstiga prickar. Usch och fy för alla sjukdomar!!! Det är tur att man har ett sånt flexibelt jobb som tillåter att man arbetar hemifrån, halva dagen  vab och andra halvan jobb. Roligt när det går att kombinera jobb och vab, och sicken tur att jag har världens snällaste tjejer som låter mamma jobba några timmar ❤️


lördag 10 januari 2015

Fredagsfika med mina finisar!

Underbara fredag med kidsen, det finns inget som slår denna lediga dag med barnen. Det är en dag när vi oftast bara myser, bakar, ser på film, leker eller bara njuter på hemmaplan. Vi hade en mysig dag som bland annat innehöll bak till fredagsfikat! Våra barn ÄLSKAR att fika, precis som sin mamm!







Efterlängtat fika med de bästa ❤️

Äntligen fick vi till en fikadate, som jag har saknat denna underbara familj. Varje dag är ni saknad här på Låkeberget!!! Tack för supermysig fika fina vän, hoppas vi snart får till en ny date! 





onsdag 7 januari 2015

Prinsen är äntligen hemma igen!

Nu är min lilla prins äntligen hemma igen, som vi har saknat honom. Nu är vi tillbaka i vardagen igen och imorgon börjar förskolan, mjukstartar med en dag och sen tar vi helg. Vi älskar våra lediga fredagar väldigt väldigt mycket!


Tvillingsystrar ❤️

Ni ska bara veta hur mycket skoj och bus dessa tjejer har ihop, underbart att se och få vara en del av. Tjejerna börjar bli riktigt tighta nu, vi har roliga månader och år framför oss med dessa bustroll ❤️




måndag 5 januari 2015

Nyår 2014

Nyår firade vi med familjen och härliga grannar i Branäs. Mysig dag med de bästa ❤️