måndag 29 september 2014

Kalasdags igen!

I lördags var det dags för kalas igen med nära och kära, vi firade lilla mig som fyller 33 år imorgon. Åren går alldeles för fort, tur att man känner sig ung och glad :). Nu när det är fullt upp med vardagsrutiner och jobb mitt i veckan så är det svårt att få till några kalas. då är det bättre vi firar en dag när alla är pigga och glada. Det blev en mysig tillställning där det bjöds på tacopaj med smarriga tillbehör och massa sötsaker till fikat såklart. Fina paket och blommor fick jag, nu har jag en redig shoppingkassa till USA :) Imorgon firar vi bara med familjen, Oliver tycker det är väldigt skoj med alla kalas...tårtan är såklart det viktigaste. Tack alla nära och kära för att ni kom och firade mig, så himla mysigt!!!











fredag 26 september 2014

Göteborg - Stockholm - Chicago - St Louis - Nashville - Owensboro - Nashville - Chicago - Köpenhamn - Göteborg

Nu är det snart bara två ynka veckor tills vi åker till USA med jobbet, gissa om jag längtar!!! Det ska bli så grymt kul, lära känna mina nya arbetskamrater, sightseeing där jag aldrig tidigare varit, dricka mängder med kaffe från Starbucks, shoppa massa massa massa, äta allt onyttigt som man bara kan äta i USA. Kanske gå på en fotbollsmatch eller kanske en hockeymatch, lära mig massa nytt på AX konferensen, njuta en smula av att bara vara själv. Det kommer att bli två grymma veckor, men frågan är hur ska jag klara mig utan min älskade familj!!! Önskar jag kunde packa ned hela familjen så vi alla kunde njuta av veckorna i USA. Känns faktiskt lite lyxigt att jag får följa med på denna resa, jag har ju faktiskt precis kommit tillbaka från min föräldraledighet!




onsdag 24 september 2014

Kalasdags för världens bästa pappa!

I fredags blev det födelsedagsfirande med nära och kära, september och oktober är nog de månader när vi umgås som mest...vi ses nästan varje helg, mys är det :) Härlig afton som bjöd på massa gott!













lördag 20 september 2014

Juni busigaste lilla tjejen ❤️

Vi har tre busiga små troll här hemma, och blir det sådär konstigt tyst då vet man att det är bus på g!



fredag 19 september 2014

Hipp Hipp 35 år

Igår firade världens bästa sambo och pappa som fyllde 35 år :) Vi fortsätter fira även idag ned familjen ❤️





torsdag 11 september 2014

Första VAB-dagen!

I morse vaknade Juni med feber så det var bara Oliver som gick till förskolan idag, vi andra fick stanna hemma och VAB:a. Oliver fick välja och då valde han såklart att gå till förskolan, den här killen älskar att vara där och leka med alla kompisar.Förstår honom, hur skoj är det att hänga hemma en hel dag när man kan leka och ha skoj på förskolan. Juni har fortfarande feber men vi hoppas hon snart är frisk så vi kan njuta av den varma och härliga hösten i helgen. Älskar att alla våra barn gillar att mysa, ge pussar och gosa. Idag hade jag och tjejerna lite pusskalas, bästa som finns :) Juni pussar med hela munnen och Lily med liten mun. Så mycket kärlek med dessa underbara barn.  Over and out från sjukstugan!





Mysigt besök av bror med familj!

I söndags kom kusin Ida med familj på besök, mysigt att kusinerna får busa och leka lite då och då. Skönt att vi bor så pass nära så vi kan ses ofta :)







måndag 8 september 2014

Underbara lediga timmar ❤️

I fredags var jag och barnen lediga, det kändes helt underbart att ha en extra dag innan helgen som vi bara kunde mysa och hitta på massa roligt på. Kände att jag verkligen uppskattade den lediga dagen med barnen efter 3.5 dagars arbete. Det blev bak med bland annat ägg och mjölkfria chokladmuffins, lekplatsbus och lek inomhus såklart! 










lördag 6 september 2014