söndag 29 juni 2014

Saint Jörgen Spa

För första gången på ett och ett halvt år så lämnade vi våra 3 barn och åkte iväg för lite egentid på Saint Jörgen Spa, sååååå skönt. Först mysig lunch och fika i stan och sedan begav vi oss till Saint Jörgen Spa, och vilket underbart ställe!! Nya och fina rum, mjuka och sköna sängar, härlig relaxavdelning, egentid, färska snittblommor över hela anläggningen , god mat och dryck, trevlig personal och jättegod frukost. Det var underbart att bara vara och ta allt i sin egen takt för en gång skull, egentid som småbarnsförälder är väldigt uppskattat!












torsdag 26 juni 2014

Krabbfiske och lekplatshäng i Sillvik!

Efter förskolan igår blev det lite krabbfiske och lekplatshäng i Sillvik, härligt och varmt. Doppade till och med fötterna och tyckte att vattnet kändes varmt, men alldeles för kallt för ett dopp i det blå. Har en känsla att vi kommer hänga ganska mycket i Sillvik i sommar, helt perfekt för en barnfamilj!







onsdag 25 juni 2014

Det blev en dag i Sillvik!

Dessa ljuvliga sommardagar som jag bara vill ha mer av, dagar då man slipper ta på sig jacka och långbyxor. Kan spendera hela dagarna utomhus och man bara njuter. Älskar den svenska sommaren när den visar sig från sin fina sida. Vi passade på att åka till Sillvik denna härliga måndag med mormor och Kent, närhet till havet är underbart. Det finns inte mycket som slår en solig dag på västkusten!










tisdag 24 juni 2014

55 60 80 - årsfirande på Vadstena Klosterhotell!

Midsommar firades med nära och kära i år, vanligtvis brukar vi fira med kompisar men i år slog vi på stort och körde ett jättekalas på självaste midsommarafton med släkten. Min faster har fyllt 55, min kära pappa 60 år och lilla farmor hela 80 år. Firandet ägde rum på Klostergården i Vadstena, och vilken helg vi fick. Underbart väder och väldigt trevlig sällskap, god mat, gott att dricka, skumpa i glasen,, glada barn som dansade kring midsommarstången, lyckade restaurangbesök med snälla barn och massa sol. Tack alla inblandade för en helt fantastisk helg!






















måndag 23 juni 2014

Afternoon Tea på Dorsia

Dagar, timmar, minuter och alla sekunder går ju så himla fort så jag helt glömmer bort att blogga, oftast kommer jag på det när klockan är 11 på kvällen och alldeles för trött för att skriva. Så här kommer lite fina bilder från min och Ewelinas afternoon tea på Dorsia förra söndagen, väldigt mysigt såklart. E fick nämligen det och ett biobesök i födelsedagspresent i januari och äntligen fick vi tillfälle att gå iväg. Massa gott att äta och mysig takterras, kan varmt rekommendera Dorsias afternoon tea ni som inte varit där. Vi såg även Bad
neighbours på bio som var bra med många roliga skratt!