tisdag 31 december 2013

Gott Nytt År ❤️

Då är det endast 1 enstaka timme kvar av detta fantastiska och händelserika år. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År!!









- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 30 december 2013

Nyårsfina barn!

Nu är alla barnen badad och fina tills morgondagens nyårsfirande, jäklar vad jag gillar vårt bibabad!!! Det är ju så himla smidigt, badar alla kidsen samtidigt och alla nöjd och glada. Det plaskas och skrattas i ett i badet, love it!! Nya pyjamaser på alla kidsen ikväll, tjejerna fick så söta pyjamaser från gammelfarmor - och farfar i julklapp. Älskar POPs pyjamaser med dragkedjor, mycket smidigare än knappar. En dag kvar på detta underbara och händelserika år, önskar er alla ett gott slut ❤️


















- Posted using BlogPress from my iPhone

lördag 28 december 2013

God fortsättning!

Nu är vi på väg hem efter en kort vistelse i Stockholm, bott hos fina vänner och spenderat dagarna hos barnens farmor. Bra men intensiv vistelse, nu åker vi hem och fortsätter semestern. Hoppas ni alla har en skön och härlig ledighet!

















- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 25 december 2013

God Jul!

Hoppas ni alla har en haft och har en underbar jul. God Jul önskar vi er alla!




















- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 23 december 2013

Snart så!

Inte många minuter kvar nu till julafton, vad hände och var tog alla dagar vägen? Och var är snön??? Jo nämligen i Branäs där vi egentligen skulle ha firat jul i år men istället får vi njuta av ösregn och lite storm. Men vi bor ju i Göteborg så det kommer ju inte direkt som en överraskning 😊 Alla förberedelser är klara, alla klappar under granen och all sillar klara. Jag är ju sådär gammaldags och vill gärna ha min egen hemlagade sill på julbordet. I år blir det inlagd sill, rullströmming, senapssill och skagensill som är hemlagade och så kompletterar vi lite med sill från fiskdisken :) Imorgon blir det småfix och mys med familjen. Har provkokat julgröten så jag är redo för morgondagens stora kok, julskinkan är också klar och vi har även hunnit smaka av den nu i kväll. Nu får vi vänta med allt annat gott tills imorgon. Vi önskar er alla en underbar dag imorgon och en riktigt God Jul på er kära vänner!






























- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 22 december 2013

Uppesittarkväll!

Igår var det två tjejer som gärna ville vara upp lite längre med mamma och pappa. Vi är inte alls bortskämda med att få mysa med tjejerna på kvällen så när det väl händer så får de gärna vara upp med oss. Glada och goa barn tackar väl ingen nej till och mys i soffan.








- Posted using BlogPress from my iPhone

Prioritet nr 2

Barnen kommer i absolut första hand och sedan så prioriteras träning förre annat, annars kommer man lätt in i att jag hinner inte för att jag måste först göra det här och sedan ska jag göra det här vilket ofta leder till att träningen inte blir av. Tyvärr den ursäkten fungerar inte hemma hos oss, Abbe hjälper mer än gärna till med något så att jag också hinner träna. Lyxigt värre :)

Det som känns extra skönt är att jag har fått in träningen som en rutin och den känns inte längre som ett måste. Utan jag går till gymmet för att jag tycker det är skit roligt och jag mår bra av det. Imorgon bitti bär det av till gymmet igen för ett konditionspass innan all julmat och allt godis!!! Nu under julledigheten satsar jag på backintervaller, formar och förbränner bäst på mig. Skönt att träningen flyter på så bra såhär i juletid, det kommer den fortsätta att göra fram till årskiftet, det ska jag se till!






- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 20 december 2013

Bidabad

Premiär bad i bidabadet för tjejerna idag :) Gillas säger jag bara, glada och goa tjejer i badet! Älskar plask och vatten, att få lite vatten i ansikte gör inte så mycket heller. Måste säga att smidigare än så här blir det inte, nöjda tjejer och nöjd mamma :) Tänk vad gött det hade varit med ett eget badkar, det är ju nästan ett måste när man har barn. En dag har vi nog också ett!











- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 18 december 2013

Julbaket fortsätter....

Här hemma bakas det för fullt och det är långt ifrån klart. Det ska finnas massa gott till jul och jag tar igen veckor utan bak när vi var i Dubai. Det är ju såååå kul!!! Idag har jag och Oliver bakat pepparkakor och bountybollar, gillar man kokos ska man prova dessa läckerheter till jul. Granen är klädd (tack Mia för tipset om pepparkakorna med namn i granen blev så fint) och bara några få dagar kvar till julafton, finns en liten kille som bara går och väntar på jultomten. I helgen är det köttbullar som ska rullas, sill som ska läggas in, lax som ska gravas och massa annat som ska fixas, love it!









Best friends forever!

Snacka om vänner för livet och bara ynka 3 år, vilket lekpar. Smidigt också att dem har så nära till varandra, kan i princip komma över till varandra när som helst. Leker så himla bra och blir aldrig några bråk, Oliver är verkligen förtjust i denna fina tjej. Säger bara Best friends forever!