lördag 31 december 2011

Gott Nytt!

Gott Nytt År alla nära och kära! Vi önskar er alla ett gott slut och ett underbart 2012! Idag har vi haft en helt perfekt dag med massa förberedelser inför kvällens festligheter och vi har även hunnit med en skotertur med korvgrillning. Nu fortsätter vi njuta av kvällen och det 2012 har att erbjuda! Återigen fina vänner och familj tack för ett fantastiskt år och tack världens finaste Oliver...vad hade vi gjort utan dig! Mamma och pappa älskar dig över allt annat. 2011 har varit ett fantastiskt år och nu ser vi framemot ett nytt år med nya roliga äventyr!







Det gäller att man har varma kläder på sig när man ska åka skoter :)








Underbart!!














Mys








Loving it!!!
















Då drar vi!!






Skönt att få av sig alla skoterkläder :)







Jag undrar vem Oliver är lik, kan det vara morfar? :)







Gott Nytt önskar familjen Olsson/Eriksson

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Branäsberget

fredag 30 december 2011

Branäs

Dagarna bara går i Branäs och snart är det dags att åka hem:( Usch vill inte, här har vi det så himla mysigt och njuter av alla roliga utomhusaktiviteter. Så himla härligt med snö och lite minusgrader! Tur att vi har några dagar kvar innan vi beger oss hem till gbg igen!



Igår gav vi oss ut på en skotertur.







En tur till ladan blev det också, Oliver vill inte alls sova så det blev restaurangbesök i pyjamas!







Fin utsikt och underbar mat!











Ett väldigt gott vin som jag varmt kan rekommendera.







Oliver var på strålande humör hela kvällen och somnade gott i vagnen på vägen hem!

- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 27 december 2011

Tjoho, äntligen snö!!

Nu är vi äntligen i Branäs, helt underbart!! Här njuter vi av god mat, härliga människor, snö, god dryck, lugnet, skoter och skidåkning :) Oliver gjorde sig redo för en dag utomhus med varma kläder och gott humör! Imorgon ska det tydligen komma massa ny snö så det ser vi framemot, yeaj en tur med skotern eller hundspann blir det nog imorgon. God fortsättning på er alla!









- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:ILLERN,Sysslebäck,Sverige

måndag 26 december 2011

God Jul!

God fortsättning på er alla, hoppas att ni alla har haft det lika mysigt som vi har haft det. Det har varit god mat, härliga faniljemedlemmar, massa choklad, efterrätter, snacks och allt annat gott som julen bjuder på. Även tomten besökte Låkeberget!

Tydligen hade både jag, Abbe och Oliver varit mycket snäll i år och tackar så himla mycket för alla fina julklappar vi fick. Bland annat fick jag och Abbe detta; pengar, pengar, pengar och pengar!!! Mycket uppskattat vill jag lova, nu ska här shoppas allt mellan himmel och jord! Vi fick även en superfin Stelton termos, smörgåsgrill, och creme brulee set. Oliver fick också massa fint; fina märkeskläder, kläder, presentkort, trehjuling, leksaker i massor, böcker, två dvd boxar, en egen liten fåtölj, pulka, bärbar dvd, Lexington bäddset, och en skylt till sin dörr...tror att jag kom ihåg allt :)
Vi tackar alla nära och kära som var med oss och firade jul 2011 på Låkeberget, det blev en otroligt mysig och trevlig dag  ♥

En kväll på Oakley's

Tiden bara rinner iväg och jag har inte haft tid att uppdatera bloggen, det har varit julstök och besök som tagit all min lediga tid :)
Förra veckan bjöd min kära pappa in på en mycket trevlig kväll på Oakley's :) Oliver var krasslig och febrig så han fick stanna hemma med pappa medan mamma gottade sig med show och underbar mat! Det var absolut det bästa julbord jag någonsin har varit på, så himla gott och fräscht. All mat serverades i ett partytält utomhus så maten höll sig kall och god, och till det serverades såklart massa gott att dricka :) Showen var grym och efter var det disco a la 80 talet. Tack snälla pappa för en underbar kväll!

tisdag 20 december 2011

På flygplatsen!

En liten kille väntar med spänning på mormor och farbror Kent!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Julgran!

Det finns några saker som alltid skall finnas till jul, och det är bland annat gran :) Vi funderade länge länge länge på om vi skulle ha gran. Oliver tycker allt nytt är väldigt intressant och vill gärna vara där och pilla på ALLT! Vi kom i alla fall fram till att utan gran är det ingen jul, och skulle det bli för jobbigt med Oliver och granen så åker den upp på övervåningen.
Undrar nog mest vad granen gör inomhus :)
Roligare att leka i myspölen med alla leksaker
Så i lördags bar det av till Maxi för att inhandla denna härliga gran, det fanns ju många fina granar men jag var ju absolut tvungen att ta den största och dyraste granen som fanns :) Det blev i alla fall en kungsgran och jag ÄLSKAR den,, gud så fin den är!!! Vi började att sätta upp granen utan dekorationer för att se Olivers reaktion, det blev aldrig någon. Han ignorerad den totalt!!! Så i söndags åkte all dekoration på och igår så la vi dit paketen, och Oliver håller fortfarande fingrarna i styr och rör inget. Tjoho ser ut som att granen får stanna på nedervåningen under jul!
Julgran med klappar
Roligast av allt är paketinslagning
Många fina klappar, jag undrar vem som har varit så här snäll :)

fredag 16 december 2011

Date med föräldrargruppen!

Igår hade vi fullt hus hos oss, 8 vuxna och 9 barn :) Det var livat i luckan vissa stunder och man hörde knappt vad man sa till varandra, men så trevlig vi hade! Precis som alltid när vi ses brukar det inte bli några korta dates utan det är lika bra att planera in en heldag, playdaten började 10 och de sista gick halv sju. Jag vill lova att det var en nöjd och trött liten herre som jag nattade igår kväll.
Redo för lek!
Bobbycar var en populär leksak, N ser så gosig ut :)
Goa och glad M
Dagen var full med bus och lek för barnen, lagom till lunch så var det sovdags så då fick vi vuxna njuta av god soppa med nybakat bröd. Soppan blev poppis bland alla, alltid skoj att få beröm :) Man suger in det och får massor med ny inspiration!
Sötis där!
Brandbilen gick på högvolym under dagen :) Ajaj för våra öron..men söta barn.
Alla vet ju att jag har varit bakgalen senaste veckorna, ugnen och kitchen aid:en har gått i ett hos oss :) Igår kväll när jag satt i soffan och tänkte på vad jag hade tagit fram så insåg jag att det nog är slut bakat inför jul...tråkigt men sant! Följande bjöds på kakfatet pepparkakor, saffransbullar, pepparkaksmuffins, Tyrkisk peber fudge, glögg- och pepparkaksbullar, chokladbollar och spiralkakor och följande låg kvar i kyl och frys... vanliga bullar, kärleksmums, kolakakor, snöbollar, hallongrottor, saffransskorpor, kladdkakemuffins och bountybollar. Tur att vi ska ha jul här hemma i år, så nu är det bara till å fik!
Mammor surrar för fullt
Många barn men inte alls lika många barnstolar, tur att Oliver är så duktig att sitta själv på en stol
Lite av godsakerna som serverades under dagen :)
Fjärrkontrollen får man tydligen använda hemma hos Oliver :)
V tyckte det var lugnast att chilla under filten med en bok
Söt pepparkaksgumma!
Söta T lekte så att kinderna blev rosiga!
Efter en fullspäckad dag blev det inte mycket gjort igår kväll utan mest slapp i soffan. Det var en nöjd och glad mamma som gick och la sig igår kväll, man får så mycket positiv energi från våra mamma- och pappaträffar! Tack alla för en mysig dag med våra älskade barn.
Humöret var på topp hela dagen!